«У нас є діалог, і це найголовніше», – голова Любешівської РДА Сергій Фесик про співпрацю з нардепом Іриною Констанкевич

12 Липня 2019, 18:09
Сергій Фесик 1064
Сергій Фесик

Що вдалося втілити для розвитку громад Любешівського району за підтримки народного депутата Ірини Констанкевич розповів голова Любешівської районної державної адміністрації Сергій Фесик.

Голова Любешівської районної державної адміністрації Сергій Фесик:

«З народним депутатом Іриною Констанкевич ми налагодили конструктивну співпрацю. Спільно розв’язуємо низку нагальних проблем, серед них і чимало таких, про які розповідають люди під час зустрічей з Іриною Мирославівною. Додам, що від народного депутата ми також отримували звернення щодо розв’язання тих чи тих питань. У нас є діалог, і це найголовніше, адже за таких умов справді можна говорити про спільні результати роботи. Одним з найвагоміших вважаю відновлення будівництва Гірківської школи. Упродовж багатьох років це питання не вдавалося розв’язати. Народний депутат залучила чимало державних коштів на розвиток закладів освіти, медицини, облаштування вуличного освітлення, зупинок громадського транспорту, дитячих майданчиків. Із допомогою Ірини Констанкевич також залагоджено питання і щодо виділення коштів на капітальний ремонт стіни Любешівського технічного коледжу, яка обвалилася у 2017 році. Чимало уваги народний депутат приділяє захисту прав чорнобильців. За сприяння Ірини Мирославівни, завдяки її зверненням і зустрічам з міністром соціальної політики домоглися того, що в навчальних закладах тепер немає перебоїв із забезпеченням харчуванням дітей. 

Ірина Констанкевич побувала чи не у всіх населених пунктах нашого району. Звичайно, основна функція народних депутатів – розробка законопроектів. Однак, аби вони були направду ефективними, відстоювали права громад, передусім потрібно добре орієнтуватися у проблемах сіл, селищ, міст. Найкращий спосіб отримання такої базової інформації – комунікація з людьми. Адже від них можна дізнатися про справжні проблеми громад і напрацювати дієві механізми для їх розв’язання».

 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024