Любешів: відбулося чергове засідання суду у справі вбивства лосів

04 Жовтня 2019, 18:16
Любешівський районний суд 2633 Джерело: Facebook
Любешівський районний суд

На суді працівники лісової охорони, безпосередні учасники виявлення та затримання осіб, яких звинувачують у незаконному полюванні та вбивстві двох лосів, розповіли, як це було.

Після тривалої перерви відбулося чергове засідання Любешівського районного суду, на якому  допитали свідків сторони обвинувачення у справі незаконного полювання та вбивства двох лосів восени 2017 року.

Читайте також: У Любешеві третій місяць судять браконьєрів

Передусім заслухали свідчення працівників лісової охорони, безпосередніх учасників виявлення та затримання осіб, які перебувають у цій справі на лаві підсудних. За словами свідків, 17 вересня 2017 року надійшов сигнал про незаконне полювання в лісовому масиві, що в урочищі Бучинська Дача, на території національного парку «Прип'ять-Стохід». Природоохоронці виїхали на місце події, й після пошукових дій, почувши кілька пострілів,  виявили та затримала на лісовій дорозі два автомобілі, у яких група осіб перевозила м'ясо розчленованих лосів, а також голову однієї з тварин. Працівники поліції, які прибули на лісову дорогу за викликом природоохоронців, провівши відповідні своїй компетенції дії щодо інциденту, доправили затриманих осіб і речові докази правопорушення (м'ясо та голову лося) у Любешівське відділення поліції, де продовжили  з ними свою роботу.

Оскільки не всі свідки на вимогу сторони обвинувачення з’явилися на суд, головуючий, суддя Віталій Глинянчук, оголосив у засіданні перерву для повторного їх виклику.

Наступне засідання запланували на 24 жовтня.

 

Читайте також: У Любешівському районному суді відбулося чергове засідання у справі вбивства лосів

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024