У лісгоспах запровадили додаткові заходи у зв’язку з карантином

20 Березня 2020, 15:49
854

Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства продовжує працювати в штатному режимі та переходить на режим роботи за допомогою електронних засобів комунікації.

Зважаючи на те, що в управлінні ефективно та безперебійно працює система електронного документообігу, корпоративна електронна пошта, співробітники продовжуватимуть виконувати свої посадові обов’язки. Про це йдеться на сайті Волинського ОУЛМГ.

У зв’язку із запровадженим режимом роботи у Волинському ОУЛМГ скасували проведення особистого прийому громадян та масові заходи.

Крім того, запровадили всі необхідні заходи та рекомендації. Вони стосуються як ВОУЛМГ, так і підпорядкованих підприємств. Зокрема:

– тимчасово, до 3 квітня, обмежили допуск до адміністративних будівель, споруд і службових приміщень осіб, крім осіб, які працюють за трудовим договором;

– опрацьовуються лише письмові та електронні звернення, припинили до 3 квітня особистий прийом громадян в адміністративних будівлях;

– скасували до 3 квітня службові відрядження за межі адміністративного району;

– заплановані заходи здійснюється лише за допомогою електронних засобів комунікації;

– запровадили щоденний температурний скринінг персоналу;

Видачу сертифікатів про походження деревини та виготовлення з неї пиломатеріалів проводитимуть в електронному режимі.

Документи на здачу іспитів для отримання посвідчення мисливця прийматимуть в електронному режимі, а здачу іспитів, обмін щорічних контрольних карток обміну добутої дичини та порушення правил полювання, робитимуть після закінчення карантину.

 

Читайте також: Любешівчани через «гарячу лінію» можуть дізнатися про карантин і коронавірус

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024