Любешів: рекреаційні пункти під контролем поліції

04 Квітня 2020, 09:05
У засіданні  взяла участь новопризначена очільниця Любешівської РДА 1549 Джерело: lbsadm.gov.ua
У засіданні взяла участь новопризначена очільниця Любешівської РДА

У засіданні комісії щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції взяла участь новопризначена очільниця Любешівської РДА.

3 квітня відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій – повідомляє відділ правового забезпечення та з питань діяльності керівництва апарату районної державної адміністрації.

Голова райдержадміністрації Юлія Подерня-Масюк, яка взяла участь у засіданні наголосила на необхідності контролю дотримання вимог карантину. За інформацією начальника Любешівського відділення поліції Володимира Хвесика, за період карантину значних порушень не виявили. Полісмени перевірили дотримання заходів ізоляції 215 осіб із 262, які прибули із-за кордону, рекреаційні пункти під контролем, проводиться роз’яснювальна робота з представниками релігійних громад.

Значну увагу голова райдержадміністрації приділила питанню готовності медичних закладів району до роботи в умовах поширення коронавірусу та забезпечення медпрацівників усіма необхідними засобами захисту. Дали доручення визначити потребу в додаткових засобах індивідуального захисту та створення необхідного резерву дезінфекційних засобів і медичних препаратів на період проведення карантину.

На засіданні важливу увагу також звернули на розв'язання питань щодо проведення знезараження в місцях виявлення інфекційного захворювання COVID-19 та щодо організації взаємодії при виявленні факту смерті особи від цієї хвороби.

 

Читайте також: Призначили голову Любешівської РДА

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024