Розв'язують питання експрес-тестів для призовників Любешівського району

22 Травня 2020, 12:16
Нарада щодо призову на військову службу любешівчан 1058 Джерело: lbsadm.gov.ua
Нарада щодо призову на військову службу любешівчан

Нараду присвятили призовній кампанії на військову службу.

21 травня у Любешівській райдержадміністрації відбулася нарада щодо підготовки до проведення призову громадян на строкову військову службу після завершення карантинних обмежень. Про це інформують на сайті установи.

У нараді взяли участь представники Любешівського районного військового комісаріату, районного відділення поліції, центральної районної лікарні та Любешівської селищної ради.

Учасники наради, зазначається в повідомленні,  розв'язували питання щодо проведення оповіщення призовників на території сільських та селищної рад із дотриманням санітарних вимог, запобігання розповсюдженню респіраторного захворювання на COVID-19, забезпечення призовників індивідуальними засобами захисту та дотримання заходів безпеки членами призовних комісій, лікарями-спеціалістами й іншими особами, залученими до роботи на призовній комісії.

Директор Любешівської ЦРЛ Богдан Іванів повідомив, що лікарі районної призовної комісії забезпечені засобами індивідуального захисту, будуть ними забезпечуватись і призовники при проходженні медичної комісії.

На вирішенні залишилося забезпечення призовників експрес-тестами для проведення попереднього обстеження на наявність респіраторного захворювання.

Читайте також: У Волинському військкомісаріаті повідомили, хто не підлягатиме призову

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024