Визначали водно-екологічні проблеми Прип'яті

07 Вересня 2020, 11:42
Прип'ять 1305 Джерело: НПП «Прип'ять-Стохід»
Прип'ять

В обговоренні  водно-екологічних проблем Прип'яті пропозиції від національного природного парку «Прип'ять-Стохід» висловив Михайло Химин.

3 вересня відбулося позачергове онлайн-засідання басейнової ради річки Прип'ять, на якому розглянули питання проведення громадських консультацій щодо визначення головних водно-екологічних проблем суббасейну Прип'яті в рамках підготовки плану управління річковим басейном Дніпра та представлення проєкту програми діагностичного моніторингу масивів поверхневих вод суббасейну Прип'яті. Про це пише на фейсбук-сторінці НПП «Прип'ять-Стохід» заступник директора з наукової роботи Михайло Химин.

Вів засідання заступник голови басейнової ради Василь Азима. Відкрив захід своїм виступом голова Державного агенства водних ресурсів України Валентин Шліхта. Потім з доповідями виступили експерти Олексій Ярошевич, Олена Марушевська та інші. В процесі обговорення свої пропозиції висловили члени басейнової ради, зокрема від національного природного парку «Прип'ять-Стохід» – Михайло Химин.

За підсумками роботи вирішили інформацію про визначення головних водно-екологічних проблем суббасейну Прип'яті  взяти до відома з урахуванням інших пропозицій, а також сприяти поширенню її.

Читайте також: Показали краєвиди Прип’яті на території національного парку

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024