Тракториста, якого затримали п’яним за кермом у Нових Березичах, лісівники взяли на поруки

23 Грудня 2020, 17:15
За кермом п'яний  тракторист.Фото ілюстративне 2999
За кермом п'яний тракторист.Фото ілюстративне

За вчинене  адміністративне правопорушення чоловік відповідатиме пере трудовим колективом.

24 жовтня в селі Нові Березичі, ідеться в постанові Любешівського районного суду від 17 грудня, Анатолій Х. керував трактором марки «DW 244D» з ознаками алкогольного сп`яніння. Від проходження огляду відмовився в присутності двох свідків. Своїми діями він порушив вимоги правил дорожнього руху, за що передбачена адміністративна відповідальність.

У суді чоловік свою вину визнав повністю та просив звільнити його від адміністративної відповідальності, а матеріали справи передати на розгляд трудового колективу ДП «Любешівське ЛМГ». Крім того, зазначив, що має на утриманні вагітну дружину та працює трактористом, а тому позбавлення його права керування транспортним засобом буде великим тягарем для сім`ї.

Згідно з протоколом загальних зборів вищезгаданого трудового колективу та клопотанням т.в.о. директора підприємства  лісівники розглянули та затвердили на зборах питання взяття на поруки тракториста, який вчинив правопорушення.

Також колектив зобов`язався здійснювати заходи виховного характеру, спрямовані на те, аби  тракторист не вчинив нових правопорушень,  залучати його до активної праці в організації, участі в громадській роботі.

Врахувавши всі обставини, суд звільнив тракториста від адміністративної відповідальності, а матеріали справи про вчинення ним адміністративного правопорушення, передав на розгляд трудового колективу.

 

Читайте також: Любешівця судили за ухиляння від громадських робіт

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024