У старостинствах Любешівської громади запрацював програмний комплекс «Соціальна громада»

12 Березня 2021, 16:04
2739

У Любешівській громаді впровадили та забезпечили  населені пункти громади (колишні сільські ради) програмним комплексом «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада».  

Це клієнт-серверний WEB-додаток, який розроблено з метою наближення адміністративних послуг соціального характеру до мешканців територіальних громад, йдеться на сайті громади.

Тепер для подачі документів на призначення різних видів соціальних допомог людині не потрібно їхати у Любешів.  Даний сервіс  доступний на місцях.

Така технологія дає змогу пришвидшити отримання адміністративних послуг соціального характеру майже на тиждень, адже раніше органи місцевого самоврядування в середньому раз на 7 днів доставляли прийняті документи від населення до структурного підрозділу соціального захисту населення.  Завдяки «Соціальній громаді» прийняті електронні копії документів передаються  в «бек»-офіс» в день подачі.

Уже на місцях, безпосередньо в населених пунктах, у визначений термін заявник може отримати інформацію щодо результату поданої заяви.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024