Судили мотоцикліста, якого піймали напідпитку за кермом на Любешівщині

06 Вересня 2021, 15:22
Мотоцикл 1145
Мотоцикл

Суддя Любешівського районного суду розглянув матеріали справи про притягнення до адміністративної відповідальності студента Любешівського технічного фахового коледжу Луцького НТУ За частиною 1 статтею 130 КУпАП.

Про це йдеться в постанові суду від 25 серпня.

 

24 липня о 2:08 на автодорозі Т-0308 між селами Бірки та В`язівне Камінь-Каширського району парубок керував мотоциклом «LIFAN» з явними ознаками алкогольного сп`яніння (запах алкоголю з порожнини рота, порушена координація рухів, порушення мови, почервоніння шкіри обличчя). 

Від проходження медичного огляду на визначення стану алкогольного сп`яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою газоаналізатора «Драгер 6810» та проведення такого огляду у медичному закладі категорично відмовився.

Парубок у судовому засіданні свою вину у вчиненні цього адміністративного правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся. Просив його суворо не карати та надати відстрочку щодо сплати штрафу.

 

Суд визнав винним мотоцикліста у вчиненні адміністративного правопорушення та наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень, без позбавлення права керування транспортними засобами, оскільки його він не отримував.

Також потрібно сплатити 454 гривні судового збору.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024