Любешів: майбутні кухарі з техколеджу змагалися в професійній майстерності

20 Листопада 2021, 13:28
Конкурсні роботи майбутніх кухарів 685
Конкурсні роботи майбутніх кухарів

У технічному коледжі визначали, хто з учнів  найкраще нарізає овочі та  складає з них композиції. 

На днях У Любешівському технічному коледжі відбувся конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти з професії «Кухар» на тему «Прості форми нарізки овочів, складання композицій» – про це повідомляють на фейсбук-сторінці навчального закладу.
 
Конкурс організували й провели майстри виробничого навчання, а взяли в ньому участь чотири команди. Змагались вони у два етапи: тестові завдання та  практична частина.
 
За результатами змагань призові місця розподілили так:
1 місце – «Апельсин»,
2 місце – «Круті перці»,
3 місце розділили «Пікантні морквинки» та  «Плюшки-ватрушки».
 
 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024