Посадовця в Камінь-Каширському районі підозрюють у зловживанні службовим становищем, що спричинило державі збитки на 460 тисяч гривень

30 Травня 2022, 17:38
Посадовця підозрюють у зловживанні службовим становищем 745
Посадовця підозрюють у зловживанні службовим становищем

Посадовець подавав неправдиву інформацію про свою  та підлеглих працівників зайнятість на роботах з ліквідації захворювання.

За процесуального керівництва прокурорів Камінь-Каширської окружної прокуратури завідувачу одного з міжрайонних відділів Державної установи «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам. Про це йдеться на сайті Волинської обласної прокуратури.

Слідство вважає, що у квітні-грудні 2020 року посадовець подавав до  обласного лабораторного центру неправдиву інформацію про безпосередню зайнятість себе та підлеглих працівників на роботах з ліквідації захворювання серед людей на COVID-19, на підставі якої йому та очолюваним ним працівникам нарахували й виплатили гроші з державного бюджету на суму понад 460 тисяч гривень. 

Триває досудове розслідування та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу й відсторонення його від посади.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024