Заступник селищного голови Володимир Сергійчук про День скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни

22 Червня 2022, 12:36
ень скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни 267
ень скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни

Як і 80 років тому, український народ знову героїчно відстоює свою незалежність та свободу, демократію та європейські цінності.

Про це зазначає на сайті Любешівської громади заступник селищного голови з питань виконавчих органів Володимир Сергійчук.

Україна з усіх країн світу, ідеться в його зверненні до краян,  найбільше постраждала у Другій Світовій війні! За різними даними, протягом років війни загинуло від 8 до 10 мільйонів українців, близько 2,2 мільйона було вивезено на примусові роботи до нацистської Німеччини, 10 мільйонів втратили притулок. На руїни було перетворено понад 700 міст та селищ міського типу, майже 30 тисяч сіл. Сьогодні у День скорботи й ушанування пам’яті жертв Війни в Україні, ми згадуємо тих, хто загинув у тій страшній війні, яка сколихнула півсвіту.

Ми говорили — ніколи знову. Але знову повторилося. Знову гинуть наші люди від рук російського окупанта. Знову ворожа зброя нищить наші міста. Але ми вистоїмо і переможемо, бо ми — сильні. За нами правда, за нами героїзм наших предків, за нами справедливість, і, головне, за нами Бог!

Вічна пам'ять і шана всім загиблим!

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024