В’язівне: високий результат учнівського лісництва на всеукраїнському зльоті – це наслідок старанної праці школярів

11 Жовтня 2022, 16:08
Учасниці зльоту 291
Учасниці зльоту

Розповідь про участь юних лісівників з В'язівненської гімназії в усеукраїнському зльоті шкільних лісництв.

Результат, який здобули учні В’язівненського шкільного лісництва на всеукраїнському етапі  – це результат старанної праці   дітей – пише пресслужба ДП «Любешівське ЛМГ».
 
Наукова робота на тему «Біоекологічна характеристика ліннеї північної на території Бучинської дачі НПП "Прип'ять-Стохід"», зазначається в дописі, яку захищала Катерина Чернюк, зацікавила своєю нетривіальністю та виваженістю думок.
«А це завдяки постійній підтримці наукового керівника Наталії Петрик, яка спонукала і націлювала на роботу, організовувала поїздки до місця зростання для дослідження рослини, написання роботи стало цікавим і захопливим процесом», – каже авторка дослідження.
Катерину цікавить усе, що пов’язане з лісовою галуззю, адже дівчина планує пов’язати свою професійну діяльність із лісівничою справою. 
 
«Наша виставка була цікава, пізнавальна та різнопланова. На ній представлено роботи вихованців лісництва за останній рік, це вироби із сіна, деревини, флораріуми і дуже цікаві роботи японського стилю – кокедами. Також виставку було урізноманітнено унікальною продукцією волинського лісу:  смачними натуральними соками, крем-медом і новинкою виробництва – сублімованою продукцією», – розповідають Наталія Чернюк та Інна Хомич.
Дівчата дуже задоволені участю у фінальному етапі зльоту шкільних лісництв, адже для них це нові емоції, досвід та перспективи.
 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024