Викладачам Любешівського техколеджу вручили грамоти та подяки

29 Квітня 2023, 15:39
Подяка від дирекції коледжу Ярославу Оласюку 766
Подяка від дирекції коледжу Ярославу Оласюку

На черговому засіданні педагогічної ради техколеджу говорили про нагородження здобувачів освіти за особливі успіхи у навчанні, Про стан викладання дисциплін та відзначали викладачів-переможців. 

На днях у Любешівському технічному коледжі відбулося чергове засідання педагогічної ради – інформують на сайті цього навчального закладу. 

Педагоги говорили про видачу дипломів та нагородження здобувачів освіти за особливі успіхи в навчанні. Заступниця директора Тетяна Герасимик-Чернова ознайомила присутніх зі списком студентів, які мають високі досягнення в навчанні та претендують на нагородження похвальними листами, грамотами. 

Педагогічна рада визнала результати підвищення кваліфікацій викладачів, а юристка коледжу Юлія Довгополик ознайомила присутніх з правилами дотримання академічної доброчесності та інформувала щодо запобігання та виявлення корупції під час екзаменаційних сесій та вступної кампанії.

Директор коледжу Анатолій Хомич вручив грамоти та подяки педагогічним працівникам – переможцям та учасникам обласних, всеукраїнських конкурсів, відзначив педагогів механізаторського профілю за активну участь у декаді, викладачів фізичної культури, виховання та ЗУ – за перемогу в турнірі з тенісу.

Читайте такожУ Любешеві змагалися майбутні кухарі та кондитери

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024