Тарас Михалик: що б порадив тренеру «Динамо»

28 Серпня 2023, 11:30
Тарас Михалик 963
Тарас Михалик

Колишній півзахисник «Динамо» Тарас Михалик розповів, що завадило киянам досягти позитивного результату в першому матчі кваліфікації Ліги конференцій із «Бешикташем».

На днях уродженець Любешівщини поділився своїми думками про проблеми команди та можливі шляхи покращення ситуації. Про це пишуть на сайті «UA-Футбол».

Михалик відзначив, що безпорадність стоперів, особливо Сироти та Попова, суттєво вплинула на підсумковий результат матчу. Він вказав на проблеми у центрі оборони, які вже не вперше призводять до незадовільних результатів.

Підкреслюючи молодість та травми молодих гравців, Тарас запропонував розглянути можливість запрошення досвідченого центрального захисника для стабілізації оборони. Він також наголосив на важливості не лише відмінних воротарських навичок Бущана, але й збалансованого захисту загалом.

На запитання про можливу відставку тренера Мірчі Луческу в разі невдачі у кваліфікації до групового етапу Ліги конференцій, Михалик відзначив, що рахунок у матчі в Бухаресті не є критичним і є ще шанси вирішити ситуацію в наступних іграх. 

Він висловив надію, що команда зможе покращити свою гру в атакувальному та оборонному напрямках і відновити стабільність на полі.

Михалик підкреслив, що для «Динамо» ще є можливість урятувати румунського фахівця від відставки, виграючи матч у Стамбулі. Він висловив надію, що команда зможе знайти баланс між атакою та обороною і покращити показники в обох аспектах гри.

Читайте також: Тарасу Михалику та його команді перед матчем дозволили випити пива

 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024