У Львові любешівські освітянки взяли участь у тренінгу «Відновлення через соціальне підприємництво»

23 Січня 2024, 09:03
Учасниці тренінгу 333
Учасниці тренінгу

Планують запустити соціальні підприємства та револьверну модель фінансування соціального підприємництва в Україні.

Днями викладачки Любешівського технічного коледжу Людмила Матюк і Тетяна Кравченко взяли участь у тренінгу «Відновлення через соціальне підприємництво» від Junior Achievement, який проходив у Львові – повідомляють на фейсбук-сторінці цього навчального закладу.

Метою тренінгу був запуск 15 соціальних підприємств та револьверної моделі фінансування соціального підприємництва в Україні. А навчальна програма заходу – це практичний курс з соціального підприємництва для студентів 17-24 років, що передбачає створення власного бізнес-проєкту, який вирішуватиме нагальні соціальні, культурні або екологічні проблеми під наставництвом викладача та ментора-підприємця.  

Всі студенти мають підготувати деталізовані бізнес-плани для реалізації своїх ідей, а найсильніші 15 команд запустять власне соціальне підприємство за підтримки бізнес-координаторів та менторів, пройдуть поглиблене навчання з підприємництва, отримають фонд «2000 Євро» на компанію для розробки пілотного продукту та презентують свої напрацювання інвесторам для отримання додаткових інвестицій. 

Любешівські освітянки  отримали відповідні сертифікати.

 

Читайте також: Любешів: студентам розповіли про переваги легальної зайнятості

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024