Безробітним мешканцям Любешівщини пропонують безплатно опанувати професію перукаря

26 Січня 2024, 12:08
Перукарка. Фото ілюстративне 435
Перукарка. Фото ілюстративне

Навчання доступне для тих, хто зареєстрований в центрах зайнятості.

Професійне навчання за професією «Перукар (перукар-модельєр)» пропонують на базі центрів професійно-технічної освіти. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Любешівського відділу центру зайнятості.

З 14 грудня 2023 року, ідеться в повідомленні,  безробітна з Любешівщини проходить навчання на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти. тамтешні навчальні кабінети, майстерні та лабораторії облаштовані сучасним високотехнологічним обладнанням й устаткуванням, що дозволяє отримати високий рівень професійної кваліфікації.На слухачів очікують і затишні зали бібліотек, комфортні умови проживання. 

Після професійного навчання видають документ про освіту державного зразка. За 5 місяців навчання слухачі отримають не лише базовий теоретичний курс, ознайомляться із сучасними напрямками перукарських справ, а ще й пройдуть виробничу практику.

Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється безплатно, коштом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Тим, кого зацікавила пропозиція професійного навчання, варто звернутися до Любешівського відділу центру зайнятості.

 

Читайте також: На Любешівщині потрібен продавець-касир

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024