Любешів: Публічній бібліотеці подарувала книжки мешканка США

13 Лютого 2024, 17:54
Подаровані книжки 402
Подаровані книжки

До Міжнародного дня дарування книг головна книгозбірня громади отримала подарунки.

Нині без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона – постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях: і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини. Адже книга – один із найцінніших винаходів людства. Вона сіє правду, добро, любов; книга дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчить жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних. Про це пише Бібліосвіт Любешівщини.

Як відомо, 14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг, мета якого  надихнути людей по всьому світу подарувати книжку бібліотеці, другові, членам родини. Вважається, що в цей день мають об’єднатися і ті хто дарує книги, і ті хто прищеплює любов до читання.

Приємним сюрпризом для Публічної бібліотеки та бібліотеки для дітей селища стали книги, які подарувала Лілія Клямар, котра проживає в штаті Каліфорнія (США). Серед книжкових подарунків: художня література та видання з історії.

Бібліотекарі вдячні за подаровані  книги  Лілії, Інні Бурдак, Володимиру Климову, Ілоні Куринчук, Валентині Ланевич та іншим небайдужим людям, які долучаються до акції  «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ».

Книжка, яку подарувала Інна Бурдак
Книжка, яку подарувала Інна Бурдак

Читайте також: Любешів: у бібліотеці відбувся інтерактивний захід до Дня водно-болотних угідь

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024