У Любешеві судили військового, який п'яний за кермом авто з'їхав у кювет

16 Лютого 2024, 16:49
П'яний з'їхав у кювет. Фото ілюстративне 669
П'яний з'їхав у кювет. Фото ілюстративне

Військовослужбовцю доведеться заплатити штраф за порушення правил дорожнього руху.

Любешівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності військовослужбовця за ДТП, яку той вчинив у стані алкогольного сп'яніння. Про це Район Любешів дізнався із судової постанови від 13 лютого.

Подія трапилася ще в листопаді минулого року: на дорозі між Любешевом та селом Залізницею цей військовий, керуючи автомобілем «Chrysler» у стані алкогольного сп`яніння, з`їхав у кювет. У результаті дорожньо-транспортної пригоди автомобіль зазнав механічних пошкоджень.  

До суду на розгляд справи, що надійшла з відділу поліційної діяльності № 1 селища Любешів, він не з`явився, тож розглядалася без його участі.

Вину водія автомобіля «Chrysler», ідеться в постанові, стверджують протоколи про адміністративні правопорушення, схема дорожньо-транспортної пригоди, письмові пояснення двох свідків, акт огляду на стан алкогольного сп`яніння з використанням спеціальних технічних засобів, відеозаписами з нагрудних відеокамер поліціянтів.

Як результат, суддя Віталій Глинянчук, керуючись статтями 124 та 130 (1 частина)  Кодексу України про адміністративні правопорушення оштрафував любителя їзди за кермом «під мухою» на 17 тисяч гривень та позбавив водійських прав на строк один рік.

 

Читайте також: Оштрафували підприємця, котрий у Любешеві пошкодив паркан

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024