Рятувальники, поліція та інші служби розшукують зниклу дівчину із Седлища.ОНОВЛЕНО

19 Лютого 2024, 19:42
На річці розшукують зниклу дівчину 7985
На річці розшукують зниклу дівчину

Під час відпочинку на природі дівчина пішла в невідомому напрямку й зникла.

17 лютого, о 17:17 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що поблизу села Угриничі Камінь-Каширського району зникла дівчина. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Як виявилося, під час відпочинку з друзями студентка 2006 року народження, мешканка села Седлище, пішла в невідомому напрямку, а свій телефон залишила в автомобілі. Відтак батьки забили на сполох.

Увечері її шукали понад дві години понад річкою, в лісі, по болотистій місцевості, зарослій чагарником. На жаль,  пошук результатів не дав.

18 лютого,  вранці, з настанням світлої пори доби, пошуки відновили, на місце події направили групу водолазно-рятувальних робіт ДСНС області.

До пошукових робіт також були залучені працівники поліції, п'ять рятувальників 12-ї ДПРЧ селища Любешів, військовослужбовці, прикордонники, працівники лісового господарства, місцеве населення.

Рятувальники водолазно-рятувального відділення селища Шацьк за допомогою човна обстежили близько 3000 квадратних метрів поверхні акваторії річки Стохід, також здійснювали занурення, під час якого обстежили ще близько 3000 квадратних метрів дна. Тіла зниклої не знайшли.
 
19 лютого пошуки зниклої дівчини продовжились у лісосмузі, чагарниках, прибережній зоні, болотистій місцевості на територіях між селами Угриничі та Старі Червища Камінь-Каширського району
Станом на 17:00 зниклу дівчину не виявлено.
 

Читайте також: Поліція розшукала зниклу з Березичів жінку

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024