У Любешеві оштрафували підприємця за скоєне ДТП

22 Лютого 2024, 12:14
У суді оштрафували підприємця 1097
У суді оштрафували підприємця

Водій легковика допустив зіткнення з іншим автомобілем, за що довелося відповідати в суді.

Любешівський районний суд днями розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності одного з підприємців громади, з чиєї вини сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це Район Любешів дізнався із судової постанови від 14 лютого.

ДТП, про яке йдеться, трапилось 15 січня в Любешеві, на вулиці Незалежності. Керуючи автомобілем «Volkswagen Touareg», підприємець не вибрав безпечного інтервалу пі час руху й зіткнувся з автомобілем «Hyundai Tucson». Обидва авта зазнали механічних пошкоджень.

У судовому засіданні свою вину у зіткненні підприємець заперечував, пояснюючи, що їхав по своїй смузі руху. Але й водій «Hyundai Tucson» сказав, що також тримався своєї смуги руху максимально близько до узбіччя.

На схемі дорожньо-транспортної пригоди було зафіксоване точне місце аварії: на середині дороги, по лінії поділу протилежних напрямків руху. В результаті в автомобілі «Hyundai Tucson» пошкоджене лакофарбове покриття лівого дзеркала, у «Volkswagen Touareg» – розбите переднє ліве дзеркало.

За таких обставин не виключалося взаємне порушення водіями правил дорожнього руху, проте суд вирішив, що в дії підприємця все ж таки «містять склад проступку, передбаченого  статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення», й оштрафував його на 850 гривень.

Читайте також: Оштрафували підприємця, котрий у Любешеві пошкодив паркан

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024