На Любешівщині розпочали реалізацію проєкту «Імпульс»

28 Лютого 2024, 11:56
Реалізація проєкту  «Імпульс» 375
Реалізація проєкту «Імпульс»

Любешівську громаду відібрали серед інших десяти громад для реалізації  проєкту роботи з активною молоддю.

На Волині стартував проєкт для молодіжних працівників та працівниць «Імпульс», що реалізується ГО «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Про це йдеться на сайті Любешівської селищної ради.

Любешівську громаду відібрали поміж інших 10-ти громад, де реалізовується зазначений  проєкт.

Під час першого етапу реалізації проєкту, який відбувся на початку лютого цього року,  партнерські організації уже провели зустріч-знайомство з Любешівщиною, де у форматі фокус-групового інтервʼю спільно з представниками селищної ради, Молодіжної ради та самою молоддю визначали потреби та запити молоді у громаді.

Проєкт «Імпульс» поклав початок ще більш ґрунтовній роботі з місцевою активною молоддю, що допоможе молодим лідерам якісніше інтегруватись у функціонування громади «з середини», реалізовувати свої ідеї та ініціативи для її розвитку.

Попереду на учасників проєкту чекають захопливі зміни у розбудові молодіжної політики на місцевому рівні.  

Проєкт «Імпульс» реалізовує громадська організація «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», яка стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Читайте також: Молодих мешканців Любешівщини запрошують на стажування в селищну раду

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024