НПП «Прип'ять-Стохід» отримав новий автомобіль та технічне обладнання

04 Березня 2024, 10:11
Автомобіль для НПП «Прип'ять-Стохід» 368
Автомобіль для НПП «Прип'ять-Стохід»

Українським нацпаркам та заповіднику передали допомогу представники міжнародної  організації «Tellus Conservation» та благодійної організації «Фонд природи України».  

Сім заповідних установ отримали нові автомобілі та техніку – повідомляє Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України.

Зокрема, це Національний природний парк «Північне Поділля», Національний природний парк «Кременецькі гори», Національний природний парк «Дермансько-Острозький», Національний природний парк «Прип'ять-Стохід», Slobozhanskyi National Nature Park, Національний природний парк  «Бузький Гард» та природний заповідник «Древлянський».

Нові автомобілі та технічне обладнання допоможуть заповідним установам у проведенні наукових досліджень, здійсненні охорони території від порушень природоохоронного законодавства, виконання завдань із рекреації та екологічної освіти. 

У міністерстві вдячні Tellus Conservation та БО «Фонд природи України» за таку  ініціативу з підтримки національних природних парків України.

У дописі також нагадують, що ініціатива надає підтримку цільовим національним природним паркам і заповідникам у чотирьох ключових напрямках: збереження та відновлення природи, операційні витрати, інфраструктура та обладнання.

Читайте також: У заплаві Стоходу зацвіли первоцвіти

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024