Керівники Любешівщини відвідали ветеранів Другої світової війни

09 Травня 2018, 17:43
1992

У день відзначення у районі Дня пам’яті та примирення, 8 травня, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Фесик відвідав ветеранів Другої світової війни та щиро привітав із великим святом Перемоги.

Про це повідомляється на сайті Любешівської РДА.

Очільник району вручив колишнім захисникам Вітчизни подарунки та подякували кожному за подвиг особистий та подвиг, який вони зробили для держави.

«Для нас ви завжди були взірцем того, як треба виконувати свій обов’язок та любити свою Батьківщину: перед родиною, перед країною. Спасибі вам. І нехай Бог посилає вам якомога більше здоров’я, радості та впевненості», – наголосив перший заступник райдержадміністрації, спілкуючись з ветеранами, натомість вони щиро дякували за увагу і турботу, ділились спогадами про ті важкі фронтові роки, і щиро бажали Україні миру, адже знають, якою дорогою ціною доводиться його здобувати.

 












 

Окрім цього,  у теплій та дружній атмосфері відбулася зустріч Любешівського селищного голови Олега Куха та ветеранів Другої світової війни.

Про це повідомляється на сторінці Любешівьскої ОТГ у Фейсбук.

Під час святкового обіду, організованого Любешівською селищною радою з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом, учасники бойових дій поспілкувалися з Олегом Івановичем та поділилися своїми спогадами про роки воєнного лихоліття.

«У такий день дуже важко підбирати слова, коли бачиш перед собою людей, яким завдячуєш життям, – зазначив очільник ОТГ, звертаючись до ветеранів, та додав – Сьогодні ми вкотре хочемо потиснути руку визволителям та переможцям, людям, якими ми будемо пишатися все своє життя, хочемо розділити з вами, шановні ветерани, спогади та біль втрат, через які вам довелося пройти у ті важкі часи».

 






 

Сьогодні, 9 травня, селищний голова побував у селі Деревок і також привітав ветеранів, зокрема і свого дідуся, який є учасником бойових дій, із великим святом Перемоги.

 


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024