У Дольську п'яний військовослужбовець на мотоциклі зіткнувся з припаркованим автомобілем

13 Березня 2024, 16:37
ДТП. Фото ілюстративне 788
ДТП. Фото ілюстративне

Військового судили й оштрафували за порушення правил дорожнього руху та скоєне ДТП.

Днями Любешівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності військовослужбовця за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Про це Район Любешів дізнався із судової постанови від 8 березня.

У ній ідеться, що 27 січня  по вулиці Шляховій у Дольську, керуючи мотоциклом «Lifan» у стані алкогольного сп`яніння, військовослужбовець не дотримався безпечного інтервалу й зіткнувся з припаркованим автомобілем «Рено». Внаслідок  дорожньо-транспортної пригоди автомобіль зазнав механічних пошкоджень.

До суду на розгляд справи порушник не з`явився, проте його вина була стверджена протоколами про адміністративні правопорушення, схемою дорожньо-транспортної пригоди, письмовими поясненнями потерпілого та  свідка, актом огляду на стан алкогольного сп`яніння з використанням спеціальних технічних засобів і відеозаписами з нагрудних відеокамер поліціянтів.

У підсумку суддя Віталій Глинянчук оштрафував військовослужбовця на 17 тисяч гривень і позбавив водійських прав на один рік.

Читайте також:  У Малій Глуші мотоцикліст скоїв три правопорушення

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024