У райцентрі створюють контейнери для роздільного збору сміття

02 Серпня 2018, 10:11
Контейнери для збору сміття 1231
Контейнери для збору сміття

У райцентрі на вулиці Зої  Космодем’янської, що неподалік від автостанції розпочалися роботи з облаштування першого майданчика під контейнери для роздільного збору сміття.

Там уже виклали бруківку, за кілька днів підвезуть і встановлять спеціальні контейнери. Їх буде шість: для твердих побутових відходів та для роздільного сміття (папір, пластик, скло, метал). Повідомляють на сайті Волинський монітор.

«Щоб сміття не розносилося, задню частину майданчика огородимо сіткою, також облаштуємо накриття над контейнерами. Нові сміттєзбірники передбачають навантаження до півтора тонни», - розповів директор КП «Любешів-Комфорт-Сервіс»,​​​​​​ Сергій Фальчик. 

За кілька тижнів у Любешові планують облаштувати ще один подібний майданчик. Нині вирішують, де його розташувати - на вулиці Свободи чи на межі цієї вулиці та Пушкіна, де є чимало багатоповерхівок.

Кошторисна вартість облаштування одного майданчика під контейнери селищному бюджету вартуватиме майже 40 тис. грн., приблизно стільки ж коштують шість контейнерів.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024