У Любешеві хочуть обмежити продаж алкогольних напоїв

02 Вересня 2018, 12:00
1804

Проект рішення Любешівської селищної ради «Про  обмеження реалізації алкогольних напоїв» незабаром оприлюднять для обговорення.

Про це повідомили на веб-сайті Любешівської селищної ради.

Повна назва проектного рішення звучить так: «Про  обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного), вин столових на території Любешівської селищної ради в нічний час».

«Прийняття регуляторного акта  сприятиме обмеженню зростання алкогольної залежності серед населення, а особливо молоді, зменшенню кількості злочинів, що скоєні особами в стані алкогольного сп’яніння, захистить населення від шкідливого впливу шуму  та забезпечить громадський спокій у нічний час у цілому.

Підставами для розробки даного проекту рішення є Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закон  України «Про  засади  державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних,  слабоалкогольних напоїв, вин столових»,  Закон України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу будуть оприлюднені 5 вересня на офіційному веб-сайті Любешівського селищної ради http://lubeshivska.gromada.org.ua/ та в газеті «Нове життя» своїм порядком.

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу також можна ознайомитись у відділі правового забезпечення та управління персоналом Любешівської селищної ради.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб (суб’єктів господарювання) приймаються у письмовому вигляді в місячний термін з дня оприлюднення за адресою: смт Любешів, вулиця Незалежності, 53 (відділ правового забезпечення та управління персоналом, каб. 411)» – прокоментували повідомлення там же.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024