Освітян із Любешівського району відзначили в області

06 Жовтня 2018, 12:45
Директор Люб’язької загальноосвітньої школи Микола Кух 2631 Джерело: Facebook
Директор Люб’язької загальноосвітньої школи Микола Кух

На Волині привітали й нагородили педагогів.

Відбулися тематичні урочистості з нагоди Дня педагога у приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

На святі були присутні голова ВОДА Олександр Савченко, заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, начальник управління освіти, науки та молоді найвищого виконавчого органу влади в області Людмила Плахотна, голова Волинської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Василь Грановський.

 «Жодна держава не обходиться без освіти. Ті ж, хто не мали ніколи в житті вчителя, напевне, ніколи не звершували ніяких корисних і великих справ. Я постійно вручаю нагороди Вашим учням, які перемагають на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях із різних дисциплін. Хіба це не є показником Вашої роботи? Тож, Вашу роботу ми бачимо завжди. І без вас ми – ніхто!» – звернувся у вітальному слові Олександр Савченко до педагогів.

Після вітання керівник області вручив освітянам нагороди. Серед відзначених були і любешівчани. Зокрема, почесну грамоту обласної державної адміністрації отримав директор Люб’язької загальноосвітньої школи Микола Кух, а голові Любешівської районної організації профспілки працівників освіти й науки Надії Гарбар оголосили подяку.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024