Новий квартал Луцька ЖК «Дрім Таун» чекає щасливих мешканців. ФОТО

13 Жовтня 2019, 16:31
ЖК «Дрім Таун» 2184
ЖК «Дрім Таун»

В 2018 компанія «Єврохолдінг» розпочала новий проєкт – Dream Town, який вже отримав свою назву – квартал нових лучан. Їхня основна ідея, щоб всі мешканці відчували себе круто, що дім не закінчується дверима квартири. Їхня ціль – створити якісне житло та благоустрій, яким мешканці будуть пишатися, перетворити територію забудови на престижний район міста.

Переглянути планування можна ТУТ

DREAM TOWN  

Ми у центрі міста з насиченою інфраструктурою. Поряд все необхідне для щоденного комфортного життя: супермаркети, салони краси,  кафе, ресторани, банки, аптеки та багато іншого.

Окрім того, є власна торгівельно-бутікова зона на перших поверхах. Тут можна бути просто споживачем і також розвивати власний бізнес.

Сьогодні йде активне будівництво першої черги, що включає дві 10-поверхові секції. Спорудження першого будинку буде завершене у другому кварталі 2020 року, 2 секцію завершать у четвертому кварталі 2020 року. Пропонуємо обрати  сучасні планування 1,2,3-кімнатні квартири площею від 39 до 98 м², яку можна індивідуально організувати. А також приміщення комерційного призначення з стильними панорамними вікнами на першому поверсі та підземним паркінгом для безпеки авто.

Ми відповідаємо за енергоощадність наших об’єктів, розуміємо наскільки актуальне зараз це питання. Тому встановлюємо високоякісні, енергозберігаючі, шумоізоляційні вікна. У кожній квартирі встановлюємо  індивідуальне опалення і надійні котли. Використовуємо сучасні методи утеплення фасадів, щоб покращити експлуатаційні характеристики та підвищити рівень звуко- і теплоізоляції. Будівлі оснащуємо високонадійними безшумними ліфтами.

Всі квартири спроєктовані з думкою про комфорт та безпеку. Планування дозволить втілити найсміливіші ідеї дизайну інтер’єру. Це і панорамні вікна, і просторі кухні, і зручні кімнати, і великі вікна з гарним виглядом, гардеробні, і лоджії з балконом.

Є власний садочок, де дітки розвиватимуться в сучасному середовищі, за новими методиками гармонійного розвитку. Зможуть дружити та активно спілкуватися і в садочку, і в дворі. Батькам не потрібно буде хвилюватися, як влаштувати дитину у гарний дошкільний заклад.

Двори для пішоходів, а для машин – паркінг. Відсутність машин у дворах це приємна тиша та безпека, а простір двору належить мешканцям будинку. Це надзвичайно зручно, авто завжди поруч, без сніжних заметів, бруду, в безпеці з надійною системою охорони. У теплі й під дахом авто прослужить своєму господареві набагато довше.

Ми прагнемо створити найбільш надихаючий житловий комплекс міста, де пануватиме творча атмосфера. Дизайнери працюють над озелененням та ландшафтним дизайном, змонтуємо зручні лави для відпочинку, місця для пікніків та барбекю.

Особлива увага до простору для діток. Вони матимуть просторі, яскраві та креативні майданчики. А головне безпечні, з якісних матеріалів та розміщенні на затишному подвір’ї. Для любителів спорту – тренажери, бігові доріжки тощо.

Житлові комплекси від компанії «Єврохолдінг» – це новаторський формат житла.

При розробці кожного проєкту ми враховуємо тенденції розвитку сучасного міста.

ЖК «Яровиця» – флагман компанії «Єврохолдінг».

Відтепер у вас є можливість жити в майбутньому вже сьогодні у приємному місті Луцьк. Вартість квадратного метра на сьогодні від 12 950 гривень. Запрошуємо вас!
 

Центр продажу Dream Town знаходиться на вулиці Привокзальній, 12

Тел. 099 327 27 27

Сайт ЖК «Дрім Таун»: https://dream-town.com.ua/apartments/?utm_source=sms&utm_medium=sms.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024