Розмови про вибухівку та наркотики: поліцейські та прикордонники провели спільні навчання

01 Листопада 2017, 20:07
3226

З метою запобігання порушенням законодавства України в міграційній сфері та притягнення порушників до відповідальності на Волині стартували загальнодержавні профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант».

Навчання почали у четвер, 26 жовтня. Про це повідомляють у Любешівському відділенні поліції ГУНПу Волинській області на сторінці Facebook.

В операції задіяні працівники усіх підрозділів Головного управління Національної поліції у Волинській області, управління Державної міграційної служби та Державної прикордонної служби України. 

1

З метою максимально-ефективної реалізації оперативно-профілактичних заходів проведели спільні навчання між особовим складом Любешівського відділення поліції та працівниками відділу прикордонної служби «Дольськ». Під час навчань обговорили ряд важливих питань щодо запобігання порушенням законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадян, посилення заходів протидії нелегальній міграції та запобігання вчинення правопорушень іноземцями.

Крім того, під час навчань обговорили питання щодо ефективного використання службових собак під час розкриття злочинів, зокрема у сфері незаконного обігу наркотиків, зброї, вибухівки та виявленню контрабанди.

1


 

Читайте також: Ніч після виборів: як «напартачили» на виборчих дільницях​Вільне крісло: у Любешівській РДА з'явиться нова вакансія

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024