Півмільйона гривень виділили з держбюджету на освітлення у Любешеві

14 Липня 2019, 10:15
Вуличне освітлення 1634
Вуличне освітлення

Темрява на вулицях – одна з найбільших проблем, що турбують жителів сіл та невеликих міст.

На відновлення або облаштування освітлення у місцевих бюджетах коштів завжди бракує. Любешів – не виняток.

Більшість ліній електропередач вимагає коштів для встановлення щитів управління та приладів обліку електроенергії. Адже ті, які дістались у спадок ще від Радянського Союзу, непридатні для безпечного використання. Крім того, чимало ліній оснащені лампами розжарення, що не забезпечують рівномірного та якісного освітлення, призводять до значних перевитрат енергії.

Проблему облаштування вуличного освітлення неодноразово озвучували люди на зустрічах з Іриною Констанкевич.

Завдяки народному депутату за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, на освітлення вулиць у Любешеві було виділено майже півмільйона гривень. За ці кошти вуличне освітлення облаштували на вулицях Ісая, 30-річчя Перемоги, Івана Франка, у провулку Івана Франка, на вулицях Шуміка, Сонячній, Костюшка, Зеленій, Зарічній та Богдана Хмельницького.

«Ми дуже вдячні нашому народному депутату Ірині Констанкевич, що вона не залишилася осторонь нашої проблеми і допомогла у її розв’язанні», – каже Галина Панасюк, яка живе у Любешеві на вулиці Зарічній.

Читайте також: Одна з топ-тем чи не всіх зустрічей народного депутата України Ірини Констанкевич у районах 23-го округу – медична тема

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024