Тарас Михалик розповідав у Москві про Майдан

15 Вересня 2019, 12:13
Тарас Михалик 1748 Джерело: wikipedia.org
Тарас Михалик

Футболіст луцької «Волині» Тарас Михалик розповів про своє життя в Москві та повернення додому.

Про це йдеться на сайті UA Футбол.

Як відомо, Тарас Михалик улітку залишив московський «Локомотив», за який грав з 2013 року, повернувся в Україну та підписав контракт із «Волинню», на що не вельми прихильно відреагували її «ультраси».

Читайте також: Тарасу Михалику запропонували вийти на матч у футболці «Росія – агресор»

Утім, зі слів Тараса, спільну мову з «ультрасами» він нібито знайшов.

«Думаю, що все буде нормально. Більше цю тему піднімати не хочу. Не хочу говорити різні речі, типу «спорт поза політикою». Так повинно бути, але так не буває. Спорт все одно прив'язують до політики. Колись усе розповім. Там (у Росії) залишилися люди, які задавали питання, що там у нас. Треба було розповісти всім, що на Майдані була така ситуація, що накипіло людям», – каже захисник «Волині».

Переїзд до Луцька Тарас називає шансом пограти вдома, на який чекав. Спочатку поїхав на збори, поспілкувався з гравцями, тренерським штабом, керівництвом. Не хотів прийти просто так, бо вдома, – хотів допомогти команді.

«Кажуть, що прийшов сюди по гроші? Це цікаво. Якби хотів заробити грошей, то поїхав би в інше місце. Звалив, наприклад, на Кіпр. Тут заробити немає можливості»,  – зазначає Михалик.

Нагадаємо, «Волинь»  не перший український клуб, за який грав Тарас Михалик. Раніше в його футбольній кар’єрі були київське «Динамо», ЦСКА та «Закарпаття».

Читайте також: Футболіст із Любешева потрапив до списку «голодуючих»

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024